Брат за брата,
Мат за матом,
Син за татом,
З автоматом.
Пана й ката,
Повна хата.
Прани - злата.
Ходить двіж
Хліба між,
Босоніж.
М'ясо їж
І куліш,
Поки гріш
Ріже ніж.
Їсть серця
Від лиця,
Вся оця,
Суть ловця
У жерця:
Тінь Отця.
Чи мерця?
Брат за братом: ходить двіж, їсть серця.
Мат за матом: хліба між (від лиця).
Вся оця босоніж: син за татом.
Суть ловця: м'ясо їж з автоматом.
Пана й ката і куліш - у жерця.
Тінь Отця: поки гріш, повна хата?
Прани злата ріже ніж, чи мерця?
Олег Купрієнко (с) 20.07.2016р