Не час то і не доля, що ми на своєму полі
Живемо, та ні - існуєм,
Як равлики чемчикуєм.
Купка "бізнесменів" веде нас, як стадо оленів, може хто і вовк,
але один - ... взмовк..
Нав"язують нам програму, через порно - рекламу...
" Ідіть, оленята ідіть!
і гроші ваші несіть... "
"ваші" з малої - Без здачі! це лиш думки... Ви пробачте!
Так нас бембів* бачать, ті хто міняє нам курс...
Міняють курс валюти, ціни на хліб та фрукти.
Пальне, ліки, тарифи
Душі міняють пориви
І їм без різниці тема, була б лишень проблема,
Прийняти правильне рішення
Завжди допоможе суфлер. .
Сьогодні за когось єдині, завтра гриземось
Мов... злі верблюди...
Дивні якісь ми люди...
Вересень, 2019
Бембі* - діснеєвське оленятко.