Моя маленька пташка, моє янголя,
Дивлюсь на тебе, стала ти доросла,
Ще наче вчора, щебетала як маля,
Ще наче вчора, я гойдала тебе в яслах.
Твоє дитинство вже давно пішло,
Шкільні роки також десь за спиною,
Моє несміло розгортаєш ти крило,
А так ще хочеться, щоб ти була малою.
Розкішні локони спадають по плечах,
Мабудь вже скоро їх сховаєш під фатою,
Безмежний світ блистить в твоїх очах,
В життя дорога розкриваються тобою.
Маленька пташко, де б ти не була,
Моя молитва завжди буде поруч,
Благатиму у Бога я щодня,
Щоб всі шляхи вели тебе праворуч.
Р. S. З любов'ю для донечки.
Лю...
січень, 2019