Схиляю низько голову в пошані,
тамуючи гіркий потік із сліз!
Я Славлю Вас - Великі ЛИЦАРІ ВІТЧИЗНИ!
Ви свого покоління Славний зріз...
Ви встали боронити Україну, коли
Зненацька увійшли "відпускники"...
Так само полягли за Рідну Неньку,
як славні наші предки - козаки.
Ви вборонили від біди наші домівки
Від ненажерливих, кривавих, сірих, злих...
Ви прийняли на себе чорну хвилю,
навалу зла та ненавість шальних..
Сьогодні, в цей Великий День, для України,
В День Пам'яті, Пошани, Сліз та Втрат...
Ми Славим Вас, Героїв Наших Рідних!
Захисників Вітчизни, ставших в ряд...
Ви стоїте в однім строю Навічно,
Із Сагайдачним, із Богданом та з Сірком,
Богун Вам передав свою звитягу,
І Орлик поділився шаблею й списом!
14 жовтня 2019.