Питання вічне постає -
У чому перемога?
Чи розуму нам на дістає,
Чи буде допомога ?
Коли ці гойдалки дурні,
В політиці припиняться,
Та в непотрібній цій війні
Втрати синів зупиняться?
Кров не вода, Земля тремтить,
Від жертв, та тихо плаче...
Невже такий жорстокий світ
Та влада в нас незряча?
Зручно в костюмах дорогих
По телику брехати,
Що Їм гірки сльози матерів ?
Їм тільки б гроши мати
Зібранні на цій війні
На крові та на втратах...
А вони пухнастики - такі
Добре вміють співати...
А Україну з молотка
По хитрому продати...
Не наша буде ця - земля.
А жебраками стати -
Легко!!!
Локшина з вух неїстівна.
Вона гнила та гірка.
У чому наша є вина ?
Людина не ганчірка !
Бо вона працює кожен день
На цих панів пихатих.
З букетами вже нових злидень,
Бродить до своєї хати.
А видовищ більше ніж хлібів.
Кидають нову - " кістку "
Народ вже вхляв , їде знов у мглі.
Щоб нову " Брехню" з'їсти.