..ганебна сутність нікчем і потвор..
..зрадливі дії..думки та підступність..
..глумливість..ницість - таким є портрет
квартальних гнидників..втративших гідність..
..я не дивуюсь..лайно є лайно..
..такого лопатою важко - стікає.
..навколо його ж смердить..все одно..
..хай тішаться злидні..доки кара дрімає..
..отримають всі..хто на що заслужив..
..отрима пастух і вівці..
..бо ж доля помститься за те..хто як жив..
..в ганебній кварталоклоаці..