ДОРОГА ДО СВІТЛА
Щодня,складаю екзамени життя
І задачі,вирішую не прості.
Іду,на урок до Всевишнього Отця
слухаю,божу мудрість у храмі святім.
Він,вчить мене як на світі жити
Виправляю,кому крапку помилки.
З мертвих,воскресає щоб світити
Зорею,осяяти тьму людям у світи.
З глини,шліфує глечик для буття
Щоб від жаги, напитись водиці.
Щоб ти друже ,прийшов до джерела
Погасив,втому і злітав як птиця.
Для спраглих,я є крапля водиці
А для голодних,-крихта хліба.
У рідній мові,слові-вічна живиця
У океані-маяк .Дорога до світла.
М. Чайківчанка.
Книга(Дорога до Світла)