Справді сильних одразу видно -
Щира посмішка, вічна втома.
З ними затишно. Наче рідні,
Непомітні і невідомі.
В них ніколи не буде масок,
Все по-справньому, тільки щиро.
Їх так легко зустріти часом,
Де життя не кружляє виром.
На узбіччях, у тихих парках,
Вони мовчки несуть цю варту.
Їх так легко зламати жартом,
Їхня доля - це вічна Спарта.
Бути сильним - як вирок. Сумно.
Все ділити на половини.
Це потужні удари струмом,
За усе, в чому ти не винен.