Я - українка і живу у Львові,
Моя країна у центрі Європи ,
Та , що на заході є континенту,
Який Євразією часто зветься
На сході Азія лежить - його сестриця
Столиця мої України - Київ ,
Серце рідненької моєї
І море в нас є Чорне та Азовське ,
Там гирла річок багатьох знаходять спокій
На заході країни є Карпати -
Гірські хребти їх захищають Захід
Стоять немов сторожа непохитно
Були б на сході , може б все змінилось
На півдні море розляглось безкрає
Як глянеш , то побачиш край раю
Дівчата тут найкрасивіші в світі
Неначе з неба анголи при світлі
Моя держава - це країна мрій
Шкода що топчуть вже стільки століть
Ті юди , які бога не бояться
Але я вірю що все зміниться на краще
Господь бо бачить все і під його ногами
Стоїть весь світ , про що забули супостати
І буде розквіт у нашій державі
Втікати будуть іроди лукаві
За зло , яке принесли у нашу державу
Будуть покарані небезпідставно
Хто справедливим був , тому буде не важко
Бо за несправедливість Бог карає тяжко
Хто зрадив Батьківщину, той іуда
В над такими суд робити будуть
Бо скільки ж можна так країну плюндрувати
Опам'ятайтеся вовки серед овець
Інакше сам Господь нашле на вас кінець
Бо , як життя не шкода свого вам ,
То душу пожалійте глупі
Бо тут життя коротке , вічне там
І мучитися в пеклі вічно потім треба вам
Покайтеся й залиште наш народ в спокої
Бо , не помилує Творець перед обличчям своїм