Дім. Дощ за вікном. Тихі думки.
Затишок мирним клубочком
горнеться в серці.
Схований він у тобі,
в душі ти люстерці:
то виринаєш, то - за замки.
Сховане - більше за явне. Це знай!
Суть не шукають
у слів лабіринтах розмови.
Хочеш впіймати -
чекай тиші, щоб йти на лови.
Спокій розтягуй, щоб вхо́пити край.
Міра - в тобі. Рівноваги шукай.
Вибір постійний
розлущить життєве зерно,
між суєтою й мовчанням,
між буде й було, -
в сито часу́ днів лушпиння вкидай.
Спи. Шлях зітре́ контур тво́їх підошв.
Долі мережка тонка ти,
її сповнюй світлом
й глибше ховай.
Той, хто щирий,
угледить все звітди,
звідки зринають думки... Тиша.. Дощ...