Сльоза кленового листка,
Мені упала на долоню,
Заплакала його душа,
А клен образився на долю.
Холодний вітер пролетів,
В осіннім зажурився вальсі,
Кленовий лист він відірвав,
І закрутив в останнім танці.
Над листопадом золотим,
У музиці сумній кружляя,
Злетів кленовий лист один,
З душою мовчки вже прощаясь.
В останню путь кленовий лист,
Я з жалем в серці проводжала,
Його сльоза летіла вниз,
Що помирає він, я знала.
Лю🍁
Листопад, 2019