Час від часу між нами проходить безмежність,
Без паролей на проміжок часу у вічність.
Без націнок на щастя -
Пролітає не перший наш погляд.
Так буває без знижок і акцій
Купуємо знову кохання.
Та нажаль з дорогою ціною -
Не завжди отримуєм якість.
І повз кожну із черг,
Блискавично проходить бажання,
Купувати з тобою в додаток цю вічність -
Без інструкцій, з китайським зразком.
І чекаючи решту,
Забуваєм про термін придатності.
Виявляється вічність вимірюється в днях!
Та нажаль серед тисячі різних товарів -
Обирається той, що найперше полетить у смітник.