А раптом трапиться війна
Не в сорок першім, а сьогодні.
Що принесе тоді вона,
Хто в захист стане всенародний?
Сьогодні день не той. Не та
Епоха нас не так гартує
І клята з ворогом війна
Смерть принесе. Не порятує
Резерв – сибірський батальйон
Колись прийшов на допомогу,
Не перший згинув мільйон
Всіх військ радянських. Дали змогу
Тоді ледь – ледь перепочити,
Дух перевести, окопатись…
Що мали ще тоді робити?
Така нагода має статись!
Хто зараз є рятівником?
Кого чекати , як резерви?
І молот на гербі з серпом
Вже не дратують наші нерви.
Йшла Вітчизняна та війна,
Де один одного рятують.
Спільнота! Нащо вже вона,
Коли всі гинуть, всі бідують?