НОВИЙ РІК
Ось, і знову прийшов Новий Рік,
Наших мрій і надій оберіг,
Дід Мороз і Снігуронька з ним
Нас вітають із роком Новим!
Новий рік, Новий рік, Новий рік, -
Ти маестро всіх наших доріг,
Новий рік, Новий рік, Новий рік, -
Подаруй нам кохання на вік!
Починають куранти свій біг, -
Новорічний летить чистий сніг,
Всі ялинки святкові такі,
Новий рік – феєрверків вогні!
Новий рік, Новий рік, Новий рік, -
Ти маестро всіх наших доріг,
Новий рік, Новий рік, Новий рік, -
Подаруй нам кохання на вік!
Ти, як справжній чаклун, Новий рік,
Нашу казку дитинства зберіг,
Новий рік, ти для нас кожен раз
У житті, наче шлях в перший клас!
Новий рік, Новий рік, Новий рік, -
Ти маестро всіх наших доріг,
Новий рік, Новий рік, Новий рік, -
Подаруй нам кохання на вік!
Авторське аудіо та текст нот:
http://shantyr.biz/load/ukrajinski_pisni/novij_rik/2-1-0-171
ID:
858950
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 23.12.2019 18:40:19
© дата внесення змiн: 23.12.2019 18:40:19
автор: shantyr
Вкажіть причину вашої скарги
|