Святе Різдво, Ісусик народився
На сіні , в яслах....Месія прийшов.
І цілий світ дитяточку вклонився,
Бо та дитина - істинна любов.
А на столі усе вже до вечері,
Бо зірка перша за вікном зійшла.
Вкрадливо рипнули, впустивши холод, двері,
Воскову свічку мама принесла
Я так люблю тебе, Ісусику маленький,
І всі молитви щирі віддаю:
Почуй моє безгрішне ще серденько
Я так татуся з мамою люблю.
А ще люблю свою квітучу землю:
Не дай, щоб ворог землю мою бив
Не дай йому ненавидіти ревно,
Навчи любити так, як ти любив
29.12.18
Н. Карплюк- Залєсова