Вона
твоя найрідніша
після себе нічого не залишить
безслідно пропаде
піде
і як раніше
так вже ніколи не буде
певно шукає сміливішого
сильнішого
не розуміє
як вчинить вірніше
і якось одного разу
забувши про старі образи
зустріне когось
і вже назавжди
настане знову день новий
і буде тиша
кожен у житті себе знайде
як завше нам
доводиться приймати рішення
найголовніше знай
дивись пильніше
те що в серці найцінніше
нізащо не відпускай
а то закінчиться усе невтішно
тоді безсоння мучитиме тебе
наче совість грішника
скажеш життя дало тріщину
та є беззаперечна істина
любов усе знесе
усе пробачить
і ти побачиш
як вогонь в очах
горітиме ще яскравіше
просто йди вперед
вперед
скоріше
там майбутнє почалося щасливіше
і уже інша
буде твоя
найкраща
наймиліша
а що було колись
залишиш під завісою
не варто згадувать колишнє
лишнє
найбільша втрата
втрата часу
це гіркий досвід
й досі
ти не міг почати все з початку
але ось воно
життя тобі шанс підносить
не втрать його
твоя душа замучена
не знайде просвіту
поки не заучить
помилки для того
щоби ставать виносливим
чи не так все ж просто