Вона була як зірка
Вона була як ніч
Вона була як теплий - теплий дощ
А він був наче місяць,що сяє в небесах
Єдиний він досяжний до зорі
Насправді світ повний ілюзій
Всі зустрічі йшли наче в пустоту
Кохання було завжди з нами
Навіть тоді,коли ти ще не знав
Ми назавжди залишимося разом
Історія написана з життя
Здавалось ідеалів небуває
Та ми з тобою автори поем
За миті щастя ти можеш все віддати
Шлях стає довшим,тоді,як час коротшим
Ночі і ранки назавжди твої
Коли ми двоє,коли завжди разом
Наші миті ніколи не забудуться
Але кохання шлях пройти ще залишиться