(2014 р.)
Від неї ти приходиш до мене
Я не чекаю,але й не відпускаю
Немов магнітом - там де я,там будеш ти
Чого тільки вартує сказати "відпусти"
Від мене ти іти не хочеш
А вона для тебе - просто як і всі
Пам'ятаєш,коли я була з тобою?
Ти сказав,що так і має бути,так повинно
Та для мене воля - це понад усе
Ти спокійно йшов та знав,що я нікуди не втечу
Я була одна...І на цілім світі
Був лише ти тоді для мене
А світ з тобою - він такий самотній
Нецікавий,неживий,як сон
Сон,який пройде так скоро
Як на небі згаснуть перші зорі
Вона так тебе любить,я це знаю
Та цей безжальний дощ вночі
Чому він так часто в душі?
Вертає туди,де ми разом були
Як шовк - він ніжний,немов погляд твій
Як ніч - вона була ясна,як наше сонце
Ти будеш з нею і вночі і вдень
Але знай,що сонце те,так і залишиться нашим
Ми не будемо разом ніколи
Але я - завжди буду поруч з тобою