Дорікає Василь жінці:
-Ти мене "довбала",
Що даремно я годую
Нашого "шакала".
А провладний депутат
Пояснив нам днями,
Що за газ платити можна
Й елітними псами ...
Жінка його перебила:
-Ти здурів вже, бачу!..
Який "хрень" у тебе візьме
Ту "облізлу" клячу?
Він глухий і вже трясесі,
Як би ток го вдарив,
Ну а шерсть - як би його
Кип'ятком ошпарив.
-То пусте, - Василь перечить,
-Відгодуєм трохи,
Дихлофосом перетроїм
І глисти, і блохи,
Покупаєм і покропим
Твоїми духами,
"Мендиляцію" накрутим
На нім бігудями.
Хвіст "болгаркою" обріжу,
Вставим зуби файні,
Щоб був схожий на бульдога,
Чи на доберманів.
Й може стане го за
місяць
За газ заплатити...
Потім підем по селі
Блудних псів ловити...
А там може ще й порадять
Котами платити...
Та й так зможем оту зиму
Якось пережити...
Добре, що є депутати
Розумні при владі,
і є кому нам давати
Розумні поради.
8.2.2020.