***
кава з тріснутої чашки має смак твоїх поцілунків після вечірок
на яких ти була без мене
спи, крихітко, спи
ты втомилась
твої губи, вкриті тріщінками, ранками та тонким шаром помади з чужим сім'ям
твої губи - подарунок для такого нікчеми
спи, крихітко, спи
ты втомилась
і цей подарунок я збережу навічно
буду носити з собою, у лівій кишені пальто
мені потрібен тільки найгостріший ніж що у цій квартирі
та твій міцний сон
спи, крихітко, спи
ты втомилась
не бійся
це всього лишь маленька подряпинка
від підборіддя до вилиць