НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП
Ой, зима! Прийшла зима!
Сипле сніг, як з рукава!
Діставайте лижі, санки
І на ковзанку - пора!
#
Летять, падають сніжинки...
В піст Різдвяний гарне свято:
Співи, танці навкруг ялинки...
Люблять дітки, і мама і ,тато.
Пані та панове!Вороги і друзі!
Знайомі і близькі далеко й в окрузі-
Піднімайте тости і ходіть у гості...
Духи звістили по секрету мені:
-Новий рік! - День Народження
У космосі - планети ЗЕМЛІ.
Он воно як!
#
З Новим роком! -Добрі люди!
Хай добро між вами буде!
Гривні, євро, калачі
І любов... та, що - вночі!
02.2020р.