Ой не достатньо!
Зовсім не достатньо!
Я не встигаю!
Зовсім не встигаю!
Мені б іще маленьку вічність,
Мені б іще маленьку мить.
Ще не кінець, ще рано про кінець!
Але біжить невпинно,
Мені його замало.
Буває зранку рано,
А ввечері вже пізно.
Отак усе життя біжить,
Що молодому іще рано,
На старість вже занадто пізно.
Ой, не біжи, спинись!
Хоча б на хвильку.
Я хочу щоби кожному із нас,
Подарував ще сотні тисяч днів невпинний час!