Я вам бажаю видужати скоро,
Недужий чоловіче з Чернівців,
Та, поки організм заразу зборе,
Можливо ви б навідали "борців"?..
Тих, що "вночі не сплять" заради люду,
Щоднини "аж вмлівають" за народ.
З них майже кожен носить ген Іуди,
На "язикє" зовуть таких — урод.
Поїдьте, пане, хоч на день до Ради,
Покашляйте там трішки, походіть...
Поручкайтесь з фанатами парадів,
Що мають до ху@ла нестримну хіть.
Народ стражденний наш це не забуде,
Звання Героя вам колись дадуть.
Бо довго ще Страшного ждати Суду,
Карати зло — його лиш тільки суть.