НЕХАЙ ДОЗРІЮТЬ ВИШЕНЬКИ
Невдалий жарт чи просто плутанина,-
На білу вишню, ароматний цвіт
Лягає в танці зимна хуртовина
Втомилася,аж падає із ніг
З яких світів до нас ти заблукала,
З дороги збилась, вітром занесло?
А чи лиш вчора тільки народилась З сувоїв білих виткане чоло?
Та плутанина зовсім недоречна-
В обіймах хуги - зав"язі малі
Далебі мати ... Така безпечна
В пелюстках мріють дзьобики смішні .
Тобі та прикрість, звісно, не до смаку
Гуляй у полі, змійками звивай,
Життя ще там не подавало знаку-
Літай собі під хмарами! Гай- гай!
Облиш ту вишеньку, що тільки зіп"ялася,
Напилось силоньки коріння від землі
І першим цвітом сонцю віддалася...
Нехай дозріють вишеньки її
Н.Карплюк- Залєсова
15.03.19.