В житті бувають радісні моменти,
Бувають заздрощі, буває сум,
Бувають сонячні експерименти,
Буває затяжний, тужливий глум.
В житті бувають злети та падіння,
Бувають грубощі, бувають перешкоди,
Різкі невдачі та м'які веління,
Бувають спрощені та хитромудрі коди.
В житті буває море слів,
Буває океан мовчань,
Бувають ріки тихих сліз,
Бувають потоки повчань.
В житті бувають апатія й бажання,
Бувають пустелі проблем,
І пошуки свого поривання,
І краєвиди різних тем.
В житті буває казка,
Буває затятий біль, мов лід,
Буває груба пастка,
Буває чийсь непримітний слід.
22.06.2017