Я не хочу жити як у фільмах,
Не хочу бути героїнею книги.
Я хочу тонути у свої роздумах,
Хочу закрутити свої інтриги.
Моє життя - це шалений танок ,
А я танцю божевільне соло.
Тому не вистачить, навіть, тисячі сторінок
Щоб описати, що відбувається навколо.
Я хочу мати свою людину
Щоб до кінця, до сивини.
Щоб ходили разом до магазину,
А на столі завжди були жоржини.
Хочу друзів мати вірних,
Щоб і сміх, і сльози могли розділити,
Щоб без лицемірних.
Ось так я хочу своє життя прожити.
Я напишу свою книгу
Або ж мій фільм з'явиться на екранах.
Моя історія приверне увагу,
Тому що таке складно знайти в романах.
Тиша і простота,
І родина теплота.
Щось малесеньке, своє.
В мене все для щастя є.