Мала незнайомко в Бога щастя проси,
Не зможеш вродою хвалитись ніде ти.
Без надії неможливо в прийдешнє йти,
Душі вродою дожени простоту краси.
Завжди добро і щедрість у серці неси,
Тебе, щоб взаємна любов могла найти.
Мала незнайомко в Бога щастя проси
Не зможеш вродою хвалитись ніде ти.
Дозволь одному здолати тугість коси,
Старайся ніжністю до взаємності йти,
Не в стані буде печаль шлях занести,
Душею спраглою, як рано земля роси
Мала незнайомко в Бога щастя проси.
(Рондель)
13 лютого 1996 р.