я впала так низько - на дно каструлі.
мене залило́ водою.
до мене всі фото твої пірнули.
вода тверда наді мною.
не знаю, як всім про тебе казати.
слова затісні для цього.
твоїми словами лунали жарти
і тиша. тепер - нічого.
шкодую: тебе не взяла в долоні,
не не́сла від всіх подалі.
твої тонкі пальці стають холодні.
від мене шмат відірвали.
будь ласка, не клич мене за собою.
я й так вже майже здуріла.
мене в цій каструлі зали́ло водою.
я більше не маю сили.