Може завтра я буду знати,
Ким я була для тебе в житті...
Та сьогодні не буду мовчати,
Неприємно мені в боротьбі.
В боротьбі де немає сили,
Не врятують нас тут молитви..
Але,хочу для тебе писати,
Фотокарточки тут розглядати,
Невпевнено,але так щиро,
Повідомлення,таки надіслати.
То соромитись,то нестерпно кричати,
І втомлено,але шалено тебе чекати.
Та не все так чарівно, як кажу,
Бо дзвінок іще досі болить.
Ти нестерпний,не хочу,не вірю..
Більше слухавки не візьму.
Ти для мене залишишся братом,
Братом в серці чи наяву
Другом,кумом,а може сватом,
Стоп. Думками я у раю.
Наші долі не мали зіткатись
Не знесу я цієї журби
Ти для мене залишишся братом.
Братом в серці,чи наяву.
Я не хочу тебе втрачати
Ким завгодно,не йди,я прошу.
Не видумуй,яким же братом
Не обманюй свої почуття.
Краще так,я не хочу знати,
Що вже завтра не стане тебе
У житті,де літала як птаха
Ти не будеш зі мною завжди.
Ти розбив мені серце до крові,
Не стягнув сумні хвилі мої,
Не хотів,не чекав,не кохав..
Краще буде мені не знати
З ким зведе тебе доля твоя,
Та сьогодні,я хочу сказати:
- Ти розбив мене вщент,до жалю.
ID:
875785
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 13.05.2020 21:22:13
© дата внесення змiн: 13.05.2020 21:22:13
автор: MaryyyK
Вкажіть причину вашої скарги
|