Думка прилетіла,
Десь летить в світи,
Знову пригадалось,
Як жили всі ми.
Як жили з надією,
В краще майбуття,
Та усе розвіялось ,
Ніби не з життя.
Знову лине птахою
Й падає у низ,
І згадалось,блиснуло,
Це ж було колись.
Піднімалась й падала,
Знову й знову ввись,
А життя проходило,
Де ж роки взялись.
Чи збулось задумане,
Думка знов летить,
і промінчик згадкою,
Де маяк біжить.
Знову й знову думаю,
Що і де не так.
Тільки доля з думкою,
Не танцюють в такт.
01.05.2020р І.І.Пилипів.