А за вікном весняний дощ,
У шибку заглядає,
Б"ється,стукає в вікно:
Ти подивись,-благає.
Все ожилО навкруги :
Трави,сад і квіти,
І намисто одягли,
Щоб цей день зустріти.
Пташок спів і запах трав,
Кличуть в сад казковий,
Як же гарно у цей день,
День цей загадковий.
Вишні цвіт і цвіт бузка,
Он тюльпан й калина,
І черешня молода,
Вділась ,мов дівчина.
І шепоче дощ мені :
Он,веселка мила,
Взяла воду у Дніпрі,
Всіх благословила.
На удачу,на добро,
Дощ всім промовляє,
Щоб вродило і було,
Бог хай помагає !!!
10.05.2020р. І.І.Пилипів.