Бенефіс підслуханої думки...(навіяно твітер, позивний Тридід)
Холодний вечір, дощ і сум в душі
Лише свіча дарує тепле світло...
І в час гіркий, коли усе набридло
Я спогади вкладаю у вірші...
Я спогади вкладаю у казки,
Які мені траплялися в дорозі,
Та їх ще раз прожити я не в змозі,
А згадувати можу ..., навпаки...
Я спогади вкладаю на ваги...
Без фото і альбомів золотавих...
Лише думки.... Відтворені в уяві
Обличчя тих, хто серцю дорогий.
Усе поперед ними тільки тло...
Одни вони зломають сумів віти,
Тож як там не було би ..., треба жити,
Жалі жалям, а шаблі ноголО...