Струмком весняним пролетіли роки.
Шкільного вальсу чую передзвін...
Ми птахами летіли в світ широкий,
Із маминих і татових колін.
Кружляла нас хурделиця весняна.
У спогадах, твоїх долонь тепло.
А яблуня була, така духмяна.
Ми зовсім юні, а навкруги цвіло.
Тремтіли руки від дотику губами.
Кохання перше - світлі почуття,
Що до душі торкалось пелюстками.
Ромашками цвіло усе життя.
Дорослі кроки, перші починання.
Широкий світ, кохай, радій, живи.
Здійснялися всі мрії і бажання...
Роки летіли махаючи крильми.
Візьми за руку, зігрій її в долонях.
Нас вальс шкільний закружить як тоді.
Вже яблуні цвітуть на наших скронях,
Та ми душею завжди молоді...
автор: Лариса Мандзюк.