Цінуймо миті-хвилі...різні:
веселі і люб"язні й грізні,
сумні,печальні і серйозні,
і ніжні,й справжні,і курйозні!
Цінуймо тих,із ким ростеш,
Хто народив тебе,авжеж!
Хто допоміг тобі й зростив,
Як жити правильно навчив.
Цінуймо тих,хто поруч йшов,
Мотивував тебе: "Агов!"
Хто просто стрівся на шляху,
В жарку погоду і суху...
Цінуймо тих,хто стукав в дім,
Від вас чогось колись хотів.
І тих,хто розуму навчав,
І,хто у справах виручав...
І тих,хто вам злословив вслід,
І з ким в відносинах лиш лід...
І тих,хто вас не помічав,
Чи навпаки- чимдуж кохав.
Приємні миті,а чи зовсім грізні,
Цінуймо миті-хвилі...різні!
Цінуй УСЕ, ЩОДНЯ Й БЕЗМЕЖ,
ДОПОКИ ДИХАЄШ Й ЖИВЕШ!
04.07.2020р.