Пливе удаль собі ріка
І вже не одні віки здолала,
А вздовж русла одна краса,
Де стоїть наша Дашава.
Чи в заметіль, чи в світлий день
Вона картиною сіяє,
А звук мелодії пісень
Усі в нас у свята величає.
Така, така Дашава є, –
Не лиш у праці, а й в дозвіллі,
Бо тут народ здавен живе
В котрого думи в душах спільні.
Недаром в лідерах іде
І славою роки повита.
І так напевно все буде,
Бо в ній трудяги, а не свита.
Тримай той фасунг, дорога,
Будь лідером у регіоні!
А ми не звернемо керма,
Щоб бути в недругів в полоні.