Ти чуєш, мій друже? Нас кличе море...
У цих тихих хвилях є щось неозоре.
Забудемо всі незгоди й невдачі:
Над нами сонце, нестримне, гаряче.
В чистому небі, високо-високо
Побачу хмаринки в стилі бароко.
В курликані чайок і в теплім піску
Відчую свободу... Так, морю, я йду!