Ох, пісні, пісні знайомі
Знов понеслись над селом,
Радість, щастя в кожнім домі,
Не опишеш і пером.
То Різдво прийшло в оселі,
Христос Божий народивсь,
Сповістили всім ангели,
Що спаситель появивсь.
Колядують малі діти
Й парубки і старики,
Хоч морози, та радіти
Не боронять і вони.
Дзвінко котиться над світом
Радість пісні-коляди,
А сніжинки наче цвітом
Устеляють всі стежки.
Йдуть вертепи з хати в хату
І у місті і в селі,
Не за гроші, не за плату,
А за щастя на землі.