Старенький мій альбом,
Пожовклі вже сторінки,
А я із ним гуляю,
У згадках ,по життю...
Тут бачу маму й тата,
Сестру свою біленьку,
І брат он,-знову в лісі,
І всю свою рідню.
Дитячі й юні роки,
Пройшли ,мов блискавиця.
Студенткою була я ,
Завжди на висоті.
В житті усе бувало,
Роки у даль неслися,
Була і радість й тиша,
Були й нестерпні дні.
Гортаю свій альбом я,
Радію,що багато,
Багато добрих друзів,
Зустріла я в житті.
Старенький мій альбом,
В нім кожне фото свято,
Дивлюсь... і гріє душу,
За всі прожиті дні.
08.05.2020р. І.І.Пилипів.