Життя-театр,а ми усі актори.
Господь роздав всім ролі на віки.
Лиш доля скаже,в щасті чи в неволі,
На біс зіграєш ролі ти свої
Тут плачуть всі і корчаться від болі,
А хтось нажився на чужій біді,
Ти скинь цю маску- не твої це ролі,
Театр абсурду - щастя не тобі.
Життя-театр,а ми усі актори.
Так хочеться овацій в тім житті,
Та роль твоя буде одна у долі,
Всі інші ролі-зайняті,не ті.
Зіграй на біс!Зіграй ,прошу, сердечно!
І щоб овації гучні були...
Повір,все доля розписала гречно,
Повтору не буде- у тім житті.
14.09.2020р. І.І.Пилипів