Безмежні можливості твої-
пиши,бажай,цінуй,люби-
доки не пройшли
останні дні.
Щастя не шукай-
воно в тобі.
Роби як хочеш,
бо ніхто не може знати
про що думки,
коли лягаєш спати.
Сидіти можеш,
дивитись чорно-білий ящик,
чи лежати,
а можеш
усміхнувшись йти вперед,
сам за себе,
з кожним днем
ставати кращим.
Зміниться життя
і ще не одному ти вкажеш його шлях,
середній палець
і точний напрям руху,
не обертаючись назад.
Багатим бути кожен хоче,
гроші,гроші...
кожен у вісні бурмоче.
А отримавши
в генделик йде,питати,
за що би час,
життя своє продати.
Прізвище залишив після себе,
а чого коштує воно,
коли прожив ти в рабстві
і тому-самому навчаєш
-так ніби тобі всеодно...
Вирішує проблеми
рідна мова,
особливо,
якщо використовуєш ти
ДІЮ, а не слово.