Чи бачили ви ті світанки,
Де зорі зустрічають ранки.
Де місяць молодий,рогатий,
Прийшов,щоб сонце привітати.
А срібні роси,мов намисто,
Котилися по травах чистих,
І ноги мили , цілували,
Здоров"я й сили додавали.
Джерельні води- зимні,сильні,
Неслися з гір, у землі вільні,
Точили камінь , берег рвали,
А водограї всім співали.
І трави,квіти і калина,
Усе,що тут земля вродила,
Чарують цвітом , запахами,
І солов'їними піснями
Так мило,з щебетом пташиним,
Із першим промінцем щасливим,
У ріднім краю,спозаранку,
Зустріти казку на світанку.
19.09.2020р. І.І.Пилипів.