на берегах народились Дніпра
Руссю землю свою ми назвали
край мій рідний любові й добра
нас чужі не зламали навали
Київська Русь,край рідний і тому Україна
Київська Русь,горді роси,моя Батьківщина
колір синій і жовтий прапор твій
гордий сокіл на ньому золотий
Руссю правили наші князі
і до єдності нас закликали
берегли нашу землю ми всі
Україну свою відстояли
в двадцять перше століття увійшли
ми свободним і вільним народом
своє місце під сонцем знайшли
сповідь наша лише перед БОГОМ