Так повелось у тім житті,
Всі люблять фальш,живуть в брехні,
У наймах долю коротають,
За що й чому,самі не знають.
Колись ми бачили в кіно:
Наркотик,зброю,казино...
Про мафію чи бандитизм,
Дивились фільми ми на біс.
А ,зараз,Боже мій,прости,
Проблеми всі- в бруднім у рублі.
Продали совість і країну,
Зелений бакс-знищить людину..
Крадуть,розпродують усе.
За брудний гріш-купляйте все:
Дипломи,землю,суд,пігулки
Все продають,свої же...урки.
Реформи з"їли геть усе,-
Про совість й наглість мова йде.
За милосердя й доброту,
Пролито не одну сльозу...
Та якби доля в вас не склалась,
І ким ви, в світі не були б,
Чи важко вам,чи може мало,
Залиштесь, люди,ви -ЛЮДЬМИ!
29.09.2020р. І І ПИЛИПІВ.