Про твої очі, я б знімала кінофільми
І в кожнім кадрі, мала б щось нове
Такі бездонні, темрява суцільна
Мене все манить, манить і зове.
Там кожна мить, безжалісна, згублива
П‘янким туманом стелиться до ніг
Такі пікантні, навіть трохи хтиві,
Вони вартують сотень тисяч втіх.
Про твої очі, я б писала вірші
Брунатно-милі, каро-золоті
Я так боюсь що станеться найгірше -
І я пірну бездумно в очі ті.
Про твої очі, музику б писати
В них біль і бій, з минулого життя
Не треба, чуєш, погляд свій ховати,
Коли в очах твоїх блукаю я.
Блакить очей, що в пошуках прибою
Тебе тримає міцно у думках.
Давай на мить дозволимо з тобою
Моїм очам пристать в твоїх очах?