Життя прожити-не поле перейти,
Все в світі до пори,до часу.
Сьогодні пан-завтра пропав ти,
А совість буде твоїм гаслом.
Що посієш-то й пожнеш,
Знають всі сьогодні.
Совість в душу не вкладеш,-
Приказки ці модніі.
Скільки приказок,казок,-
Хто і де навчався...
Не танцює життя в такт,
Як би не старався.
Всі біжуть кудись,спішать,,
Час летить неспинно,
Все не купиш ти за гріш,
Пам"ятай,людино.
І хворобу не продаш,
Скільки б не старався,
А за совість,честь,добро,-
Все тобі воздасться...
07.10.2029р. І.І.ПИЛИПІВ
Ї