дивні шляхи, де легко розгубитися й загубитися,
та легко й знайти цю main street
під невиспаним сонцем грудня.
спить вуличний п'яничка в холодному пальті –
це схоже на обкладинку альбому 1971 року.
і ось я тут: тепло взутий, мій лімузин чекає.
як зробити, щоб нам обом стало однаково добре?
чи допоможе тут долар? тут я не маю кредиту,
якщо залишуся в цім місті, стану таким, як він.
втікаючи стрімголов з цього пекельного острова –
ой, я хотів сказати "скелястого" – промовляю до тебе так:
мені пощастило з тобою; десь, може в иншому місті,
я почую в людському натовпі від такої, як ти, несподіване:
чи були ви колись самотнім? – чи знаєте, що це таке?
strange avenues, jethro tull
https://www.youtube.com/watch?v=cKhw2H8jaic