Де ти був, коли Я засновував землю? Розкажи, коли вважаєш, що маєш розуміння. Чи ти знаєш, хто встановив її розміри і хто простягнув по ній мірильний шнур? У що занурені основи її і хто закладав її наріжний камінь, коли всі ранкові зорі разом вигукували з радості і всі сини Бога голосно вихваляли його? ( Біблія. Книга Йова 38:4-7).
Вдивляюсь я у небо мерехтливе:
яке воно величне і просторе!!!
І думаю:
- А хто ж створив це диво,
розпорошивши у вселенній зорі?
Хто сформував галактики й комети,
підпорядковані чітким законам!?
Хто довкруж сонця виставив планети
і наказав їм рухатись синхронно?
А ось Земля...
Це космосу перлина!
Та хто ж її вчинив так пречудово?
І хто створив на ній живу людину,
і дав їй серце сповнене любові?
Хто в різнотрави зодягнув долини,
А квітам виткав ароматні шати?
Хто в небі вишив килими пташині?...
Кому ми славу маємо віддати?..
Усе це Бог створив таким величним!
Це Він для всесвіту заклав основу.
Це Він - премудрий майстер, будівничий!
Всевишній! А ім*я Йому Єгова!!!
Єгово, мій Боже, багато чуд ти для нас учинив, і численні твої думки про нас,
немає тобі рівних. Якби я розказував та звіщав про них, їх було б так багато, що й не перелічити. (Біблія. Псалми 40:5).