там, у світі – широкий світ!
він є ширшим, ніж нам уявляється.
чому я не можу по-справжньому чути пульс
твого серця, кохана,
коли ти стоїш під росяним сяйвом неба,
що віддзеркалює землю, де панує барвиста осінь?
зроби щось для мене: вистукай серцем моє ім'я,
а якщо це тебе дивує, можу сказати простіше:
я буду твоїм, тільки твоїм, enter.
виконавча акомодація комутаторів та дротів
улесливо-чемно примушує наших лакеїв
реагувати окремо на твій виклик і привітання.
поставте високого слоїка з сонячною мікстурою
на ваш оксамитовий лікоть – можна й на бильце крісла,
– і скомпонуйте мені повідомлення
з магнітиком на холодильник.
ну ж, наклацай моє ім'я, і немає нічого дивного:
я буду твоїм, тільки твоїм, enter.
зі шкіряною валізкою ексклюзивно ручної роботи –
ретельно укладеною, готовою до несподіванок, –
прийнявши душ і вбравшися до погоди,
дайте підказку: лагідне слово
й натяк на місце зустрічі – доменне ім'я хоч приблизно –
де зможуть навік поєднатися наші бентежні душі
dot com, jethro tull