проведи мене через століття надсвітлових років:
ворог електрифікації потопає в своїх сльозах.
все, що я пропоную: любов, невмируща довіку!
я бачу в твоїх очах фатальні симптоми всесвіту.
місячна мати кличе додому, до свого сріблястого лона.
батько творіння визволяє мене з гробниці.
єдиноріг, сьомий адвент, чекає мене на небі,
симптом, про який я казав, то – невмируще кохання.
подай мені руку, дитино, – увійди до ріки моїх сліз.
річка веде до моря – я копав його після роботи.
незабаром наша любов доведе нас до вічного неба:
невмируще кохання є фатальним симптомом всесвіту.
жінко, дитино кохання, підійди й увійди в мої мрії!
твої очі наповнені радістю; ти є втілена милість природи.
подай мені руку, та й подамося гуляти у сонячнім світлі:
ми разом знайдемо щастя на небесах кохання
symptom of the universe, black sabbath
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013725496862