Воно не мине ніколи,
Бо вічне, як пам'ять і час.
Це небо не тільки над полем.
Над долею кожного з нас.
Тож підносім у молитві
Щирі свої серця.
Тоді без страху у битві
Вистоїмо до кінця.
Бо в світі неспокій вирує,
І вірус лякає людей.
Господь над усім панує,
Про це пам'ятаймо щодень.